Persondatapolitik og Cookie regler

Persondata politik:

Generelt

Når du besøger vores websites registrerer vi alene persondata i det omfang, du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Personhenførbare oplysninger sælges eller videregives aldrig til tredjepart, medmindre du forudgående har meddelt os dit samtykke hertil, f.eks. ved at ønske at leje vores lejligheder, hvor vi vil aflevere dine informationer til en partner der håndterer udlejningen af vore lejligheder.

Vi registrerer persondata med det formål at kunne yde vores kunder og andre, der er interesseret i Artillerihaven eller andre af vore projekter, den bedst mulige service.

Vi registrerer følgende oplysninger:

Kontaktoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, ønske til bolig. Årsagen til at vi registrerer disse oplysninger er, at vi gerne vil kunne sende nyhedsinformationer til alle – enten via brev, email, telefon eller sms- som udtrykker interesse herfor.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de registrerede persondata ukrypteret i databaser der er beskyttet mod uautoriseret adgang, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at de oplysninger vi har registreret om dig håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi opbevarer de registrerede persondata lige så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for vores besøgende på www.artillerihaven.dk. Hvis du selv har anmodet om at modtage nyheder og information fra Artillerihaven på e-mail og SMS, opbevarer vi dine data, indtil du selv beder om at blive slettet fra vores database.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores persondatapolitik kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af persondata. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, vi har registreret, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan i henhold til persondataloven til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Cookies politik

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en god service på websitet. En cookie er en lille fil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på artillerihaven.dk

Artillerihaven.dk bruger udelukkende cookies på vores hjemmeside www.artillerihaven.dk til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, dette gøre via Google Analytics. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Google Analytics – Brugermålinger

Google Analytics indsamler data om trafikken på artillerihaven.dk, såsom hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet. Vi bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden samt målrette designet til brugen af artillerihaven.dk.

Hvordan fjerner jeg cookies?

Når du besøger www.artillerihaven.dk accepterer du cookies, men du kan altid fjerne dem igen ved at gå ind på denne side: http://www.fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies. Alternativt kan du fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.